About me

Jag är författare,konstnär, musiker, bosatt i Göteborg. Jag har alltid haft musiken och konsten inom mig, och påbörjade min konstnärliga bana i mitten av 80-talet. Under åren 1995-2001 studerade jag på Löftadalens folkhögskola i Åsa samt på Domen

konstskola i Göteborg. Därefter studerade jag till bildlärare inom Waldorfskolan. Musiken har en viktig plats i mitt liv. Jag är låtskrivare, sångare och gittarist. Jag skrev låtar och producerade sju fullängdsalbum med eget material under åren 2001 - 2015.

Under 2017 påbörjade jag en ny och spännande etapp på livsresan, nu som författare och illustratör. Min debutbok Fyra sätt att överleva i öknen släpptes i maj 2018. En bok som handlar om konsten och andligheten, och betydelsen av att ha en levande tro.

Jag tror på kärleken. Till varandra och till hela skapelsen. Något som jag tar upp och delar med mig av i mina teckningar, målningar, låttexter och i boken. Den är personlig, och samtidigt Universell. Den är min väg genom livet, och det är med stor glädje som jag delar med mig till dig, kära läsare.


Designing my way

mail@demolink.org